Pliante

Pliantele reprezintă una din cele mai des întâlnite și populare modalități de a prezenta o ofertă comercială. Datorită costului redus și a faptului un pliant conține mai puține informații decât un catalog de prezentare sau o broșură, acest instrument de marketing este recomandat în special firmelor mici și mijlocii, aflate la început de drum, dar asta nu înseamnă că marile companii nu pot să să utilizeze și ele pliantele publicitare pentru a-și prezenta produsele și serviciile.

Așadar, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri (spre exemplu o pizzerie sau un restaurant cu livrare) sau doriți ca piublicul să fie informat în legătură cu diverse diverse cursuri, activități, concursuri cu premii etc., puteți folosi cu toată încrederea la pliantele publicitare pentru a vă promova compania.

Pentru ca pliantele să aibă impactul dorit acestea trebuie să fie simple și să conțină doar informațiile necesare (informațiile esențiale despre produsul sau serviciul pe care doriți să-l promovați) și, firește, datele Dvs. de contact, etc.

Tipărirea: Tipărirea se face pe echipamente de tipar digital Xerox.
Media: Realizăm pliante pe hârtie mată sau lucioasă cu grosimi între 90-200 g/mp.
Formate: Puteți alege formate A4 cu 1 sau 2 biguri și A3 cu un big.
Modalități de pliere: Pentru că noi suntem profesioniști și pentrru că afacerea Dvs. este importantă pentru noi, vă vom ajuta nu doar cu design-ul și cu serviciile de tipărire, dar vom avea grijă să asigurăm și plierea corespunzătoare, astfel încât să puteți folosi la potențialul maxim pliantelor publicitare. La Optim Prix Data puteți opta pentru plierea simplă, plierea fereastră, plierea în afară, plierea de tip scrisoare și plierea în zig-zag.

Call Now Button