Servicii oferite

Bine ati venit la Optim Prix Data!

Firma noastra va ofera o gama larga de produse si servicii profesionale la preturi competitive. Activitatea noastra se adreseaza atat firmelor (tiparire flyere si afise, carti de vizita, postere, pliante si brosuri, bannere indoor si outdoor) cat si persoanelor fizice (design personalizat si tiparire de felicitari / carti postale, invitatii pentru diverse evenimente - nunti, botezuri, zile de nastere si aniversari, servicii de imprimari personalizate pe cani, perne, tricouri si alte obiecte de mici dimensiuni etc.)

Livrarea comenzilor se face la sediu; pentru comenzi mai mari de 100 RON asiguram livrarea la sediul clientilor (valabil numai pentru orasul Galati si localitatile limitrofe aflate la maxim 30km de oras), iar pentru comenzi mai mari de 300 RON asiguram livrarea prin servicii de curierat rapid in orice oras din Romania. Comenzile se pot face telefonic, prin e-mail sau la punctul nostru de lucru.

Mai jos aveti o scurta lista cu principalele servicii pe care le oferim clientilor nostri. Activitatea firmei fiind foarte vasta, unele dintre produsele si serviciile noastre nu sunt mentionate in aceasta lista, asadar daca doriti sa aflati mai multe detalii va invitam sa ne vizitati de Luni pana Vineri intre orele 9:00 - 18:00, precum si Sambata intre orele 9:00 - 12:00 la punctul nostru de lucru situat pe Strada Basarabiei, Nr. 142 (la parterul blocului N3A).

Imprimare - personalizare

Te-ai saturat de obiecte generice, fara personalitate?

Iti oferim ocazia de a-ti personaliza obiectele favorite fie ca vorbim de articole de imbracaminte (sepci, tricouri, camasi, esarfe etc), despre obiecte de birou (pixuri, caiete, notepad-uri), obiecte demarketing / promotionale(pixuri, calendare, flayere, agende) sau chiar obiecte personale (cani, brelocuri). Cu ajutorul aparaturii noastre de ultima ganeratie, putem satisface cerintele clientilor.

Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor / companiilor cat si persoanelor fizice.

Tiparituri indoor

Ieftin, rapid si eficient - acestea sunt principalele avantaje ale materialelor publicitare indoor.

Optim Prix Data va ofera toata gama de servicii si produse de tiparire indoor, indiferent de tiraj: carti de vizita, calendare, brosuri, flayere, diplome, etichete, mape de prezentare (aceste produse fiind in general destinate firmelor si companiilor) cat si felicitari personalizate, invitatii de nunta / botez, invitatii pentru zile de nastere si onomastici (produse destinate persoanelor fizice).

Asiguram atat servicii de tiparire de serie (cu materialele noastre) cat si servicii de tiparire-personalizare, folosind materialele clientilor.

Tiparituri outdoor

Tipariturile outdoor (bannere si panouri stradale) reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare pentru firme. Fara a fi la fel de targetate ca produsele "indoor", aceste produse de marketing au avantajul de a fi vazute intr-un timp scurt de un numar mare de oameni, fiind una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare rapida.

Finisaje

Oferim servicii de finisare de calitate (taiere la ghilotina, capsare, stantare, legare cu spire metalice, indosariere, laminare A5 - A0, plastifiere lucioasa sau mata, perforare etc) atat pentru produsele noastre cat si pentru produsele aduse de client.

Portofoliu

Aici puteți vedea câteva dintre produsele realizate pentru clienții noștri: imprimări personalizate, diplome, căni, medalii, cupe, calendare, fotografii și felicitări personalizate.

Alte produse

Nu ati gasit ceea ce va intereseaza in lista de mai sus? Sau poate doriti un produs original? In acest caz va invitam sa ne contactati, fie prin email sau telefon, fie direct, la sediul nostru, si vom incerca sa gasim impreuna o solutie.

Call Now Button