Tiparituri indoor

Publicitatea indoor

Publicitatea indoor este la ora actuala cea mai eficace si eficienta forma de publicitate neconventionala.

Noi va putem ajuta sa va desfasurati campania publicitara in cele mai bune conditii, asigurandu-va ca veti dispune de materiale publicitare de cea mai buna calitate la un pret competitiv. Realizam materiale publicitare imprimate in tipar clasic sau digital, pe diferite suporturi (carton, hartie, textil, plastic, metal etc.), de orice dimensiune.

Mai jos aveti o scurta lista a produselor de publicitate indoor pe care le puteti gasi la noi (pentru o lista completa puteti sa ne contactati pe mail sau sa ne faceti o vizita):

 • Afise – cel mai versatil instrument de marketing; poate fi afisat oriunde, iar un design creativ va atrage cu siguranta atentia publicului
 • Calendare – indiferent de forma si dimensiuni (calendare de buzunar, de birou, de perete, simple, duple, triptice etc.), de serie sau personalizate, la noi gasiti modele de calendare adecvate pentru orice situatie
 • Felicitari corporate – cu ajutorul felicitarilor (de serie sau personalizate cu diverse elemente grafice specifice firmei Dvs) puteti sa va consolidati relatiile de afaceri existente sau sa atrageti noi clienti / parteneri de afaceri.
 • Carti de vizita – se spune (si este adevarat) ca niciodata nu vei avea ocazia de a face a doua oara o prima impresie. Acest lucru este cu atat mai important in cazul firmelor si al oamenilor de afaceri; de aceea cartile de vizita reprezinta unul dintre cele mai importante accesorii din arsenalul unui om de afaceri de succes. La Optim Prix Data puteti gasi (sau comanda) orice model de carti de vizita.
 • Flyere – una dintre cele mai ieftine modalitati de promovare / prezentare a unui produs sau serviciu. De regula sunt tiparite color pe hartie lucioasa, dar acest lucru poate varia de la un proiect la altul: in unele cazuri sunt utile flyerele color, alteori flyerele alb-negru tiparite pe hartie mai putin pretentioasa pot fi la fel de eficiente.
 • Meniuri pentru restaurante, baruri, pub-uri, pizzerii.
 • Ecusoane si legitimatii – elemente de promovare foarte utile pentru firme, in special cu ocazia unor evenimente speciale (targuri / burse ale locurilor de munca, work-shop-uri, conferinte, team-building-uri, prezentari etc)
 • Cataloage de prezentare. Daca flyerele, pliantele si afisele sunt cele mai ieftine si accesibile instrumente de marketing cu ajutorul carora puteti prezenta produsele si serviciile firmei Dvs, uneori (in special daca va decideti sa participati la targuri sau expozitii) veti avea nevoie de instrumente de prezentare / promovare mai cuprinzatoare, care sa includa toata gaa de produse si servicii pe care le oferiti, detalii tehnice si nontehnice, preturi, termene si conditii de livrare etc
 • Alaturi de cartile de vizita, mapele de prezentare sunt un accesoriu vital pentru imaginea unei firme in ochii partenerilor de afaceri. Va sfatuim sa nu neglijati acest aspect si sa alegeti pentru angajatii Dvs mape cu design profesionist. Firma noastra va ofera o mare diversitate de modele: mape cu volum, mape fara volum, mape cu si fara buzunare, cu fanta pentru carduri si / sau carti de vizita, cu buzunare speciale pentru cupoane etc. De asemenea, asiguram la cererea clientului, personalizarea copertilor exterioare si /sau interioare prin printare, precum si servicii de finisare: plastifiere, lacuire, legare.

In mod evident, principalii beneficiari ai serviciilor de tiparire indoor sunt firmele si companiile, dar de multe ori apar situatii in care persoanele fizice au nevoie de astfel de produse si servicii:

 • Invitatii (de nunta si nu numai) – printate pe carton de diferite grosimi si culori, lucios sau mat sau sidefat.
 • Felicitari – indiferent de ocazia pentru care aveti nevoie de o felicitare personalizata (de sarbatori, cu ocazia aniversarilor, felicitari de absolvire) la noi puteti gasi modelul / designul adecvat.
Call Now Button