Pahare personalizate

Pahare personalizate prin gravură laser pentru evenimente de neuitat

Personalizarea cupelor și paharelor de sticlă sau de cristal cu ajutorul gravurii laser permite realizarea foarte precisă până și a celor mai complexe imagini, permițând astfel transformarea unor obiecte banale în mici operă de artă. Situațiile în care cineva ar putea avea nevoie de pahare personalizate pot fi nenumărate: nunți, botezuri, zile de naștere, dineuri, petreceri, team-building-uri, concursuri, etc.

Pahare personalizate pentru diverse evenimente private

Pahare personalizate pentru nunți.

Paharele de nuntă personalizate au devenit foarte populare în ultima vreme, fiind unul dintre micile detalii care pot contibui decisiv la imaginea de “nuntă de vis”. La Optim Prix Data personalizăm orice fel de pahare (de obicei clienții optează pentru personalizarea paharelor de șampanie, dar puteți opta și pentru personalizarea paharelor de vin, a paharelor și halbelor de bere, a paharelor de mici dimensiuni folosite pentru servirea băuturilor “tari” etc).

În ceea ce privește modelele gravate pe pahare acestea depind în întregime de cerințele clientului: numele mirilor, numele nașilor, numele socrilor, data nunții, precum și diverse motive ornamentale-flori / motive florale, funde, bucle, elemente decorative în stil victorian etc.

Pahare personalizate pentru diverse alte evenimente

În afară de nunți există multe alte ocazii în care cineva ar putea avea nevoie de pahare gravate / inscripționate: petrecerile zi de naștere (în special cele de majorat) sau onomastică, aniversările (în special nunțile de argint, de aur și de diamant), botezurile, petrecerile de absolvire, serbările de sfârșit de an școlar sau, de ce nu, divorțurile 🙂

Paharele personalizate pentru companii

Folosirea paharelor, a cupelor sau a cănilor personalizate reprezintă un atu important pentru orice restaurant, hotel, pensiune, pub, bar etc., dar și pentru firmele de catering-pe scurt, toate afacerile care activează în domeniul turismului (sau în așa numită industrie ospitalieră) pot folosi gravarea veselei sau a tacâmurilor în scopuri publicitare.

Dar nu doar companiile care activează în domeniul turismului pot folosi gravarea paharelor pentru a-și face publicitate, ci orice altă companie, mai ales că gravura pe sticlă este permanentă și extrem eficientă pentru promovarea unui brand-ului sau a unui produs oarecare. În general vorbind, companiile folosesc paharele personalizate cu ocazia dineurilor, a petrecerilor corporate, a team-building-urilor etc.

Tehnologia folosită la Optim Prix Data (gravarea cu laser) permite inscripționarea paharelor și a cupelor cu imagini complexe, astfel încât, în afară de texte (numele și sigla firmei, numele și data de desfășurare a unui eveniment) putem grava și diverse elemente decorative, cum ar fi, spre exemplu, motivele florale sau desene abstracte, imagini stilizate etc.

Pahare personalizate pentru orice ocazie

În afară de situațiile menționate (evenimente, petreceri, campanii de promovare) paharele mai pot fi gravate pentru a fi oferite cadou sau, de ce nu, pentru a fi folosite în situații de zi cu zi.

Pahare personalizate pentru nunti

Call Now Button