Calendare personalizate

Fie ca vorbim despre firme care doresc sa-si promoveze imaginea, fie ca vorbim despre persoane care doresc sa-si pastreze amintirile, calendarele personalizate reprezinta un cadou practic si accesibil.

Calendarele pentru firme si companii:

Calendarele personalizate reprezinta un instrument de Marketing foarte eficient pentru firmele care doresc sa-si promoveze imaginea. Spre deosebire de flyere, pliante, brosuri si alte materiale promotionale care nu prezinta si o utilitate practica deosebita pentru clienti, un calendar este un obiect practic pe care cel care il primeste il foloseste frecvent; astfel, imaginea numele si logo-ul (sau fotografia) firmei Dvs. vor ajunge mai des in atentia clientilor.

Atunci cand va hotarati sa comandati un calendar personalizat trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte tehnice:

Clasificarea calendarelor in functie de dimensiuni. In functie de marime putem vorbi despre calendare de buzunar, calendare de birou (simple, duble, verticale sau orizontale, cu notite repozitionabile, acestea din urma fiind ideale pentru firme si companii), calendare de perete (aceastea avand in general dimensiuni mari, de la A3 in sus) care la randul lor se impart in calendare cu imagini (probabil cel mai popular tip de calendar de perete) si triptice, plannere anuale, de dimensiuni mari (A1, A0, si chiar si mai mari) – foarte utile pentru echipele care isi planifica activitatile pe termen lung.

Clasificarea calendarelor in functie de asezarea in pagina. Puteti alege intre calendare cu o singura pagina pe care sa fie afisate toate lunile anului (acesta este un tip de design foarte raspandit in cazul plannerelor anuale si al calendarelor de buzunar), calendare cu 12 file in cazul carora pe fiecare pagina este afisata o luna, calendare cu 6 pagini care afiseaza cate doua luni pe o pagina sau calendare de tip triptic cu cate 3 luni afisate pe aceeasi pagina.

Clasificarea calendarelor in functie de materialul folosit. Puteti opta pentru calendare tiparite pe carton mat sau lucios, plastifiate sau neplastifiate.

Calendare personalizate sau de serie? Calendarele pot fi nepersonalizate (de serie) sau personalizate. In cazul calendarelor personalizate designul va fi adaptat in functie de dorintele clientilor; in general, clientii opteaza pentru includerea unui element grafic (fotografie sau logo) in designul fiecarei pagini.

Mai jos puteti vedea cateva exemple de calendare din portofoliul nostru:

Call Now Button